Juustoportin parsakaaligratiini

Juustoportin parsakaaligratiini Juustoportin parsakaaligratiini 4:lle 25 g Juustoportin Kirnuvoita3 rkl vehnäjauhoja5 dl Juustoportin kaurajuomaa150 g Juustoportin Vuohen GR juustoraaste1 tl suolaa¼ tl valkopippuria400 g parsakaalia Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan. Siirrä kattila takaisin liedellä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min […]

Lue loppuun


 Kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto Kaurapellon kesäkeitto 4:lle 5 dl vettä2 tl suolaa2 porkkanaa6 pientä perunaa¼ pientä kukkakaalia¼ fenkolia1 dl herneitä4 dl Juustoportin kaurajuomaa1 kasvisfondi Pinnalle runsaasti tuoretta ruohosipulia Pese ja raaputa porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli.Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi. […]

Lue loppuun