Juustoportin parsakaaligratiini

Juustoportin parsakaaligratiini

  1. Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan. Siirrä kattila takaisin liedellä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen. Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
  2. Pieni parsakaali kukintoihin ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200° lämmössä.
4:lle
  1. Kuumenna voi pinnoitetussa kattilassa kuplivaksi, sekoita voihin jauhot. Ota hetkeksi pois liedeltä ja sekoita kylmä kaurajuoma vehnäsuurukseen vähän kerrallaan. Siirrä kattila takaisin liedellä ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 5 min välillä sekoittaen. Lisää mukaan vuohenjuustoraaste, mausta suolalla ja valkopippurilla.
  2. Pieni parsakaali kukintoihin ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada kastike pinnalle ja kypsennä 20 min 200° lämmössä.