Kaurapellon kesäkeitto

Kaurapellon kesäkeitto

  1. Pese ja raaputa porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli.
  2. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  3. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.
4:lle
  1. Pese ja raaputa porkkanat, leikkaa pieniksi paloiksi. Pese ja lohko perunat ja paloittele kukkakaali kukintoihin. Hienonna fenkoli.
  2. Kiehauta vesi, lisää suola ja perunat, porkkanat, fenkoli ja kukkakaali. Keitä hyvin napakoiksi.
  3. Lisää kaurajuoma, kasvisfondi ja herneet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarkista, että kasvikset ovat kypsiä. Tarjoile keitto runsaan ruohosipulisilpun kanssa.